Skip to main content

Voeding is de basis

Wat doet voeding precies?

Of je nu af wilt vallen, gespierder of gewoon fitter wilt worden: de juiste voeding is belangrijk om jouw doel te bereiken.

Voeding is de basis voor elke fysieke inspanning en prestatie op het gebied van kracht, explosieve snelheid en uithoudingsvermogen. Ook bij het verliezen van overtollige kilo’s en het verlagen van het vetpercentage (vetvrije massa vergroten) is wat je eet essentieel voor een goed eindresultaat.

Let's do this!

Wat kun je van ons verwachten

Bij Back in Balance bezitten wij de kennis en ervaring om het juiste advies te geven over voeding, sport, lichaam en een gezonde levensstijl. Afhankelijk van jouw doelstelling en lichamelijke capaciteiten stellen wij een persoonlijk, op maat gemaakt voedingsprogramma voor je samen en begeleiden je stap voor stap in het behalen hiervan.

Op basis van een besproken periode kijken jullie samen hoe ver je je doelen af kunt vinken, om uiteindelijk je grote doel te behalen. Dit kan fitter worden zijn, gespierder worden of misschien mentaal sterker worden. Je zult merken wanneer je lekker sport, meer plezier krijgt in de oefeningen en daardoor lekkerder in je vel gaat zitten.

Heb jij een speciaal dieet? Bijvoorbeeld vanwege een allergie, een ziekte of iets anders? Ook hier kunnen wij jou mee helpen door middel van speciale diëten.